Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BT

další a další blogy na téma Babiš a nákup medií, kruciš soukromá media jsou zboží a jsou prodávána a nabízena a nikdo se vás nebude ptát zda může či nemůže koupit či prodat, celou dobu co Idnes patřilo pod německou skupinu tu byly hlášky typu jak pracují pro Němce, (mimochodem hodně hloupé hlášky) no teď už když koupila česká skupina je to tu zase, víte zajímalo kdo by se vám vlastně jako majitel líbil, stát?

0 0
možnosti
MK

MF dnes není a nikdy nebyla nestranná, takto to může cítit jen člověk vnímající ty své, co však slouží MF dnes ke chvále, že si na nestranou nikdy ani nehrála.

1 0
možnosti
DR

"Novinkami, které mají zase tendence k bulvarizaci a komentáře pod jejich články budí dojem nevzdělanosti valné části národa, který zde dává průchod třídní nenávisti, nacionalismu a odporu ke všem smradlavým pravičákům."

 

To bylo řečeno velmi slušně! Před pořízením účtu zde jsem se pokoušel diskutovat na novinkách a z toho tupého bolševismu se mi chtělo furt blít.

1 0
možnosti

Jsem z toho rovněž nešťastný, ale kdybych to napsal naprosto upřímně, tak by ten komentář musel být cenzurován..

0 0
možnosti
Foto

MF dnes není objektivní a nestranná, protože to by těžko prosperovala. Dělá to však chytře, takže to ani nepřijde. I pod novým majtelem nebude pana Babiše vychvalovat do nebe, protože to by mu spíš ublížilo. Bude to znovu dělat chytře.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS